Drama

A Beautiful Mind

7

Kanske är jag elak, och det kanske beror på att ”A Beautiful Mind” är en film som av filmmässiga skäl är bäst första gången, men är den inte lite väl lång och utdragen? Man skruvar sig i soffan och undrar när det skall ta slut faktiskt. Har för mig att jag tyckte den var lite för lång även första gången men då kändes det ju bättre.

Det är iaf en intressant story även om den känns lite fånig ibland, och skådespelarna gör ett bra jobb. Musiken är stundtals riktigt vacker (får mig att tänka på en fantastiskt bra grupp som heter In the Nursery).

Trots att den är lång så är många scener väldigt fint regisserade så jag kan inte klaga alltför mycket på regissören. Det fanns många raderade scener som höll bra klass så han hade ju en hel del att ta från. Då är det väl lätt hänt att en film blir längre antar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.