Action Skräck

Blade

4

Den första gången jag försökte kolla på den här filmen stängde jag av efter 5 minuter. Dels pga att jag tyckte att det var direkt dåligt, mest bara ett långt slagsmål verkade det som, och dels pga att jag var jäkligt trött. Nu gick den på TV och jag tänkte att vad fan, jag ger den ett försök till.

Filmen handlar iaf om den coola vampyrjägaren Blade som råkar vara vampyr själv, dock med lite bra sidoeffekter. Han tål nämligen dagsljus, silver och vitlök lite bättre än de andra vampyrerna, vilket gör honom till en jobbig motståndare.

Storyn innehåller en slags religiös jakt på Blodguden för den elaka vampyren Frost, och det är upp till Blade och hans vänner att stoppa denna diaboliska plan.

Skådespeleriet är väl som väntat lite halvkasst överlag, Kris Kristoffersson undrar väl varför han är med och spelar en hjälpande samarit men han behövde kanske lite pengar. Wesley är ju ganska bra i vissa roller och filmer ibland, och han får väl sägas funka här. Men det är som sagt inte speciellt bra.

Regissören verkade även ha förkärlek till exploderande vampyrer, och det var ju lite roligt att kolla på ibland. Man bör käka popcorn till filmen dock, då det nog är den största behållningen av den, men Blade var inte riktigt så jävla dålig som jag först trodde faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.