Komedi Musikal

Cry Baby

3

”Cry Baby” är en lite märklig musikalfilm med en minst sagt uppseendeväckande casting. I filmen medverkar bland annat den udda skaran Johnny Depp, Rickie Lake, Traci Lords och Iggy Pop!

Filmens handling är väldigt mycket standard. Raggarna och medelsvenssons bråkar om att vara tuffast och få de tjejer som de vill ha. Eftersom det är en musikal tävlar de faktiskt i sång också vilket kan tyckas vara lite väl gay för raggare men så är fallet här.

Det är som sagt en mycket underlig film där skådisarna egentligen är rätt kassa och scenerna minst sagt känns B. ”Cry Baby” är dock inte helt oangenäm att titta på även om det förvisso är relativt menlöst ändå. Jag utgår från att det mesta är gjort med glimten i ögat, annars är det ganska tragiskt faktiskt.

Det finns förövrigt en bortklippt scen på extramaterialet där Traci Lords är lite mer i sitt rätta element men den scenen är också väldigt egendomlig.

Den minnesbild som hänger kvar är dock hur i helvete de lyckades sminka tjejen som kallas för ”Hatchet-Face” så fantastiskt ful. Scary.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.