Komedi

Du, jag och Dupree

5

Ännu en i raden av romantiska komedier från Hollywood. Den här gången med den något ovana skådespelarblandningen Matt Dillon, Owen Wilson, Kate Hudson och Michael Douglas. Och den funkar väl sådär.

Castingen av Matt Dillon som mest spelar lite allvarligare roller till denna komedi funkar lite bättre än väntat. Hans roll är också den lite mer ansvarstagande i filmen. Men jag saknar hans karisma. Tycker tyvärr inte heller Kate Hudson tar den plats hon förtjänar utan blir lite tillbakadragen i denna roll. Michael Douglas är okej som inte helt schysst svärfar.

Men filmens behållning och som allt kretsar kring är Owen Wilson (Dupree). Hans personliga hippiekaraktär passar verkligen in och det är svårt att tycka att han är något annat än skön. Stör man sig på honom finns det inget som räddar denna film (möjligtvis Kate Hudson i bikini då).

Filmen saknar trots allt en hel del på humorfronten, det är förutsägbart och ganska konventionellt, så det blir mest ett jaha efteråt. Men någorlunda charmig är den förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.