Drama TV-serie

Eli Stone

7

Eli Stone (Jonny Lee Miller) är advokat på en flärdfull firma i San Francisco. Han har dock en liten egenhet som skiljer honom från vanliga döda. På grund av en aneurysm i hjärnan får han syner som gör att han kan se vad som händer i framtiden. Detta hjälper honom att ta sig an olika fall, men samtidigt ställer det till det ordentligt. Folk tror ju att han är fullständigt tokig när han pratar om drakar och annat. Förhållandet med Taylor (Natasha Henstridge) avslutas i någorlunda fred, men att det är advokatfirmans VDs dotter underlättar inte direkt.

”Eli Stone” är en prima må bra-serie med relativt smart dialog och medryckande händelser. Och för den som gillar George Michael får nog ”Eli Stone” anses vara ett krav att se på. Den skönsjungande greken figurerar flitigt genom hela serien.

Annars kan väl tilläggas att det är ganska intressant att se hur seriemakarna lyckats få till en serie utan någon direkt bad guy. Även om det krisar då och då verkar alla karaktärer ha en vilja att bli bättre människor, även om det till synes stundtals finns hjärtlösa kollegor. I slutet av säsong 1 dyker det också upp en gammal bekant, Katey Sagal, mer känd som Peggy i ”Våra värsta år”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.