Komedi

En shopaholics bekännelser

3

Det hör inte till vanligheterna att jag får för mig att titta på chick flicks av denna karaktär. De brukar vara tämligen meningslösa för att inte säga värdelösa. Dock om de är väl gjorda brukar ändå en viss mysfaktor infinna sig. Om man inte hunnit kräkas vid det laget.

”En shopaholics bekännelser” hör till kategorin fullständigt förutsägbara filmer så det är knappast handlingen som berör på något sätt. Att skådespelarna är relativt okända på marknaden gör det dock lite mer spännande. Isla Fisher och Hugh Dancy spelar karaktärerna som förstås oundvikligt blir kära trots en hel rad missförstånd, bråk och olyckor på vägen.

För att bära en film av den här typen brukar mer kända skådisar kontrakteras och jag läser på IMDb att bland annat Reese Witherspoon, Jessica Alba, Jessica Biel, Anne Hathaway, Emily Blunt, Kirsten Dunst, Katie Holmes och Lindsay Lohan var påtänkta. Tror dock att det inte spelat någon roll med någon mer namnkunnig skådespelare denna gång, Isla Fisher uppskattas nog rätt bra av målgruppen.

Själv tycker jag det hela är en rätt trist soppa med en ärligt talat urbota dum story. Dock dyker det väl upp några scener som man kan le åt lite i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.