Skräck Thriller

Från Andra Sidan

4

Får erkänna att jag köpte ”Från andra sidan” på grund av de höga betygen som fanns på omslaget på denna film. ”Ruskigt bra” sa Aftonblaskan exempelvis. Så ruskig är den inte direkt. Sen kostade den iofs bara 29 spänn så jag är inte alltför upprörd.

Ally McBeal aka Calista Flockhart spelar huvudrollen. Hon är en liten udda fågel som jag sett väldigt lite av och det finns kanske en anledning till det. Hon suger väl inte direkt men man blir väl inte helt exalterad av hennes skådespel heller.

Filmen som sådan känns som en variant av vilken skräckfilm som helst. Ett spöke på ett sjukhus med ett mörkt förflutet, barnen är rädda, en sjuksköterska dör under mystiska omständigheter, och det hela eskalerar till ett någorlunda förväntat slut. Spöket är inget man vill träffa på i en mörk gränd men är egentligen ganska harmlöst.

Men filmen är relativt välgjord och visst är det en ganska tät stämning stundtals. ”Från andra sidan” når dock inte upp till andra spökhistorier som exempelvis The Others och Sjätte sinnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.