Komedi

Get Smart

4

Jag gillar Steve Carrel (40 year old virgin och amerikanska versionen av ”The Office”) och han är bildlik originalets Don Adams, men han får det inte riktigt att klicka i ”Get Smart”. I själva verket är det inte så mycket som funkar överhuvudtaget i denna film. Några leenden här och där lyckas väl de locka fram, men på det hela taget är det en rätt medioker film. Synd för det kryllar av humoristisk talang bland skådespelarna (med undantag för Anne Hathaway då kanske).

Nä, tacka vet jag originalserien från 1965 (som man förvisso brukade somna till på 90-talet när den visades på natten). Inte roligare då, men serien kändes mer adekvat då den åtminstone spelades in då det verkligen var kallt krig. Control mot Kaos, USA mot Sovjetunionen. 2010 känns det mer som Hollywood mot idétorka.

Filmen innehåller också en hel del referenser till olika filmer, men det gör att det blir för mycket sporadiskt fokus på det istället för att hålla ihop filmen. Synd att den är alldeles för seg för att vara helt sevärd dessutom. Samt innehåller alldeles för lama skämt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.