Komedi

Åh vilket party!

8

En film som jag inte hade riktigt koll på om jag hade sett eller inte faktiskt. På 80-talet visade ju Kryzz och Razzel och allt vad programmen hette klipp från filmen, och detta lyckades förvirra mig. Men så här efteråt är jag ganska säker på att jag ändå sett den i sin helhet innan dags dato.

”Åh vilket party” är i alla fall en riktigt absurd komedi. Det blir nästan lite för mycket på slutet dock när partyt verkligen ballar ur, med bubblor, hippies med elefant och allt, men det finns så många andra godbitar i övrigt så det får förlåtas.

Det höga skådespelarbetyget är främst tillägnat Sellers som är fantastiskt charmig filmen igenom och har en otrolig timing i sin egentligen rätt tramsiga slapstick-humor. Men resultatet är lysande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.