Action

Kung Fu Hustle

5

Hmmm, nog trodde jag att ”Kung Fu Hustle” skulle vara lite bättre (efter att ha sett bra betyg här och där om inte annat). Fast jag vet inte om den är så himla dålig egentligen heller. Jag hade nog väntat mig en lite mer normal film, men å andra sidan brukar ju mitt motto vara ”ju sjukare desto bättre”. För det händer en del skruvade saker i den här filmen helt klart.

Jag kanske inte var helt upplagd för ”Kung Fu Hustle” för det var ju en hel del roliga scener. Jag misstänker starkt att det här är en film som mår bra av att man dricker lite bärs till den. Får se om jag orkar det någon gång i framtiden. Fast då ser jag nog hellre Shaolin Soccer igen förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.