Äventyr

Lara Croft: Tombraider

2

På kanske fjärde försöket jag tittar på den här filmen slår det mig att jag denna gång kanske kan hålla mig vaken. Och jag lyckas faktiskt. Annars brukar jag somna eller stänga av efter en kvart sådär.

Att ”Tomb Raider” skulle vara en bra film kan jag inte tänka mig att någon tycker om det inte rör sig om riktiga hardcore Angelina Jolie-fans. För det är en veritabel dynga som spelas upp framför mina ögon.

Smått incestuöst blir det när Jolies far i filmen som spelas av den riktiga fadern Jon Voight spelar upp ett melodram som är riktigt patetiskt. För de som råkar hänga med i Hollywood-skvallret har (eller åtminstone hade) Angelina och Jon en mycket frostig relation, och på något äckligt sätt verkar det som att de tar chansen att förenas på riktigt i filmen. Jag säger då det.

I övrigt är det lite hjärndöd action, lite James Bond-gadgets och lite Indiana Jones. Vet inte om jag direkt är nöjd över att ha lyckats se klart ”Tomb Raider” så här i efterhand men det blir ju en recension nu i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.