Action

Musa – Princess of the desert

4

Jaha, är ”Musa, the warrior” ännu en asiatisk film där alla flyger omkring och hoppar mellan tak och trädtoppar? Nej, faktiskt inte. Här är det minsann normal tyngdlag som råder. Filmen skall tydligen vara den mest påkostade i Sydkorea och man försöker marknadsföra den som något slags svar på Braveheart. Men riktigt så vass är den inte. Det saknas nämligen något, handling tror jag det kallas. För ärligt talat, om en film är närmare 3 timmar lång så vore det ju önskvärt att det inte bara handlade mer eller mindre om att förflytta sig i öknen och försvara sig när man måste. Nästan lite King Arthur-vibbar stundtals som också lider av allmän trist story, trots fina rustningar och okej skådespelare.

Märkligt att ”Musa, the warrior” fått så fina recensioner överlag på bland annat IMDb och Discshop. Nä, filmen får 4 gäspningar i betyg av mig.

Noterbart är dock att jag aldrig varit med om pricksäkrare pilbågskyttar nånsin tidigare. Tror inte att en pil missade i hela filmen. Kejsaren borde kanske ha skickat alla Storm Troopers på kurs hos koreanerna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.