Action Äventyr

Pirates of the Caribbean 4: I Främmande Farvatten

7

Keira Knightley är borta, likaså Orlando Bloom. Men ärligt talat är väl Pirates of the Caribbean mest en lekstuga för Johnny Depp? Den första filmen var riktigt uppfriskande medan del två och tre mest var en raksträcka till ingenstans. Glädjande då att den fjärde filmen faktiskt känns någorlunda fräsch. Kanske beroende på att det går att skönja en handling denna gång.

En för tillfället gravid Penelope Cruz gör också ett värdigt inhopp som piratdottern Angelica, och Geoffrey Rush är som alltid bra i rollen som Barbossa. Att det dyker upp ett gäng fräsiga sjöjungfrur spetsar till det lite extra också.

I ärlighetens namn skall man nog ge serien en del cred för det är faktiskt få filmsviter som ändå håller hyfsat för en fjärde omgång. Mycket är givetvis att tacka Jack Sparrows lätt alkoholstinna uppenbarelse, men därtill är det bra ös i dessa filmer.

Såg filmen i 3D, men tycker ärligt talat inte att det tillför något särskilt. 3D känns än så länge mest som kosmetika som försöker dölja att en dålig film är dålig (men det finns givetvis undantag).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.