Action

Pusher 3

6

Om man nu saknade juggegänget i Pusher 2 så får man ganska mycket av den varan i den tredje filmen. Nu är det knarkkungen Milo det handlar om. Han är hårt ansatt av nya ligor, både av människosmuggling och ecstacy som han inte vet så mycket om. Mitt i allt det här skall han fira sin dotters 25-årskalas och dessutom laga maten till alla. Ni som hängt med vet att Milo kanske inte är världens bäste kock, något som testpatrullen (den närmaste kärnan) bittert får erfara.

Tro det eller ej, men det dyker upp en gul Netto-påse med knark även i den här rullen. Självklart går dealen åt helvete så det är möjligt att den vidskeplige bör byta påse nästa gång.

Med Milo tillbaka duggar roliga citat lite tätare vilket naturligvis ökar underhållningsvärdet markant. Den som vill ha lite råa scener får också sitt lystmäte, i synnerhet när den gamle trotjänaren Radovan (nu kebabrestaurangägare) dyker upp för att hjälpa till att ”ta hand” om folk.

Det är baraa att erkänna att regissör Nicolas Winding Refn har lyckats göra en på det hela taget mycket sevärd trilogi där första filmen är bäst, den andra något svagare och den tredje stabil underhållning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.