Komedi

Santas Slay

3

Så här i juletid tänkte jag att det skulle passa bra att se den där filmen jag fick gratis när jag köpte lite andra filmer, den verkade ju ha jultema i alla fall. Ganska omgående märker man dock att detta inte är vilken julfilm som helst. Det här är en riktigt bisarr upplevelse.

Ta första scenen exempelvis. Ett gäng människor sitter vid bords för att avnjuta julmiddagen. Dialogen ligger i linje med vad man kan förvänta sig av en porrfilm. Plötsligt dyker tomten upp och dräper alla närvarande. Som ni förstår är Billy Bob Thornton i ”Bad Santa” att betrakta som en mesig korgosse i jämförelse med den här tomten som inte är snäll någonstans.

Det bjuds på löjligt dåligt skådespeleri där tomtedemonen tydligen spelas av en wrestlingsnubbe. Uppseendeväckande är att James Caan är med, bara i den första scenen dock, och han ser ut att vilja sjunka genom jorden av pinsamhet för att nedlåta sig att vara med i denna veritabla dynga.

Men jag höjer en poäng för kreativt dödande av Fran Drescher, ni vet den där irriterande människan med den nasala rösten som spelar ”The Nanny”.

God jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.