Action Komedi

Smokin Aces

6

Att se film helt förutsättningslöst är ganska trevligt. När det gäller ”Smokin Aces” hade jag ingen aning om vad det var för något när jag satte mig ner för att beskåda filmen. Det jag fick se var ännu en pangpang-actionrulle som balanserar på gränsen mellan humor och MTV.

Handlingen börjar rätt bra där ett antal (av varandra oberoende) professionella mördare sätts in för att likvidera en snubbe. Den som gör det först får 1 miljon dollar.

Älskar beskrivningen jag hittade på IMDb om de tre bröderna Tremor som också deltar i jakten: neo-Nazi redneck bounty hunters. Tankarna leder till Peter Stormares insats i Big Lebowski och hans nihilist där. Men Tremor-bröderna är betydligt mer skräckinjagande med motorsågar och diverse andra verktyg.

Bland medverkande skådespelare hittar man en hoper udda samling. Ben Affleck spelar hitman, precis som sångerskan Alicia Keys. En annan rappande tjomme är också med tydligen. Ray Liotta är med på rätt sida lagen denna gång.

Det bjuds på fasligt massa skjutande och filmmakarna gör ett försök till en lite mer intrikat handling på slutet. Men det funkar inte så bra.

På det hela taget en lätt underhållande film som snart är glömd. Vilken film pratade vi om nu igen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.