Action Thriller

The Bourne Supremacy

7

Jag var ganska frän i min kritik mot The Bourne Identity och hade väl inga större förhoppningar på ”The Bourne Supremacy”. Det här är dock en film som är välpaketerad action, och jag är beredd att erkänna att jag gillar det. De har tydligen bytt regissör och kanske är det så att jag uppskattar dennes hantverk mer än föregångarens.

Däremot är det ju ingen film som man kommer ihåg direkt, utan det får betraktas enbart som underhållning för stunden.

Skådespeleriet är överlag helt okej, men jag ser ju hellre Matt Damon i mer komplicerade roller än som action-hjälte.

Filmen har också ett bra soundtrack som John Powell knåpat ihop med lite hjälp av Moby. Ganska diskret men mycket stämningsskapande ljudmattor utlovas.

”The Bourne Supremacy” har (vad det verkar som i alla fall) även tonvis med extramaterial, men det har jag inte orkat undersöka närmare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.