Action

The Expendables

2

Nä, inte ens en rejäl bunke med popcorn kan rädda denna film. ”The Expendables” är annars på pappret en ganska intressant satsning där Sylvester Stallone har samlat en hel del actionskådisar. Vad sägs om Dolph Lundgren, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jet Li, Mickey Rourke, Jason Statham och Eric Roberts? Tänk tanken om Steven Seagal och Chuck Norris skulle varit med också. Svindlande. Några tjejer finns knappt med, bara i våproller som blir allmänt misshandlade.

Att ”The Expendables” skulle vara en bra film trodde jag förstås inte, men det behövde ju inte för den delen bli så dåligt som det faktiskt blev. För det är riktigt ointressant från början till slut, framförallt sista halvan som enbart består av explosioner och meningslösa eldstrider. Bäst får nog sägas vara scenen med Willis, Sly och Arnold där de sistnämnda tjafsar på ett ganska underhållande sätt.

Detta blev förövrigt min debut med den nya Bluray-spelaren. Funkade fint, schysst bild och så, men kanske taskigt mot spelaren att köra en så kass film första gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.