Action Äventyr

Three Musketeers

3

Alexandre Dumas den äldre ligger antagligen och grymtar i sin grav över denna filmatisering som känns väldigt främmande från så jag vanligtvis ser de tre musketörerna framför mig. Men visst, filmen försöker sannolikt attrahera dagens ungdom med lite anakronistiska grepp. Synd bara att Hollywood tror att menlös action är nödvändigt för att göra detta.

Jag orkar hänga med ett tag i filmen, men andra halvan är bara en lång, utdragen pina, och fullständigt ointressant. Så även om jag kanske inte tillhör den huvudsakliga målgruppen förbehåller jag mig rätten att döma ut denna film.

Det finns dock en scen i slutet som jag otippat måste utnämna till en av de roligaste händelserna jag sett på filmduken någonsin. Det är när en soldat lite i skymundan nästan får en mast i huvudet trots att han försöker undvika det. Slapstick blir inte bättre än så. Hoppade tillbaka och såg scenen säkert uppemot 10 gånger och garvade lika mycket varje gång. Sannolikt var jag tröttare än jag borde vara, men jag höjer betyget ett snäpp för denna humoristiska (omedvetna?) höjdpunkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.