Drama

Tracey

6

Det här inte en direkt normal film. Tracey är heller inte en helt vanlig tjej, även om hon påstår motsatsen. Vill man vara snäll kan man kalla filmen konstnärlig, vill man vara elak kan man kalla den kass. Personligen tycker jag den kan betraktas som både och, men att den ändå innehåller tillräckligt välskrivna monologer, ibland fantastiska, för att ändå erhålla ett godkänt betyg.

Regissören använder sig av flera filmrutor och olika vinklar, det hela känns lite musikvideoaktigt. Tyvärr är handlingen lika splittrad som filmatiseringen, att kalla den fragmentarisk är nästan en underdrift. Tracey ger sig ut på stadens gator för att leta efter sin lillebror som till råga på allt mestadels tror att han är en hund. På resans gång behandlas diverse kärleksproblem och allmänna bekymmer som tonåringar brukar ha.

I rollen som Tracey ser vi Ellen Page som är en personlig favorit, men som inte helt lyckas rädda denna film. ”Tracey” är ingen film för de som söker underhållning, men är det en stunds förvirring man är ute efter passar filmen bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.