Action

Transformers – De besegrades hämnd

4

Om man som jag undrar varför det skrivs spaltmeter om en tjej som heter Megan Fox i Aftonbladet och andra betydelsefulla samhällsskrifter beror det faktiskt inte bara på att hon tydligen anses vara den sexigaste kvinnan typ någonsin, hon är faktiskt också skådespelerska. Inte speciellt bra dock men ändå.

Hade det inte varit för att det finns robotar med i Transformers som kan veckla ihop sig till vad som helst hade det kunnat vara en helt vanlig ungdomsfilm. Fumlig kille råkar få ihop det med snygg tjej. Lätt tramsiga föräldrar som försöker vara roliga precis hela tiden. Och någon löjlig handling då. I Transformers är det just robotar som kan veckla ihop sig till vad som helst som står för den ganska löjliga handlingen.

Men det finns faktiskt förtjänster med filmen. Även om nu handlingen är underordnad bjuds det på ganska häftig action och mycket muller. Är man bara på det humöret är det minsann relativt gångbart för den audiovisuella produktionen är mycket bra. Men visst är det tämligen hjärndött.

Sannolikt har siktet varit mer inställt på en massiv leksaksförsäljning snarare än att göra en bra film. 2011 kommer dessutom en tredje film.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.