Komedi

Trubbel i Paradiset

3

Även om det är relativt dumt att titta på dåliga filmer händer det trots allt ibland. ”Trubbel i paradiset” är ett exempel på en sådan dålig film som jag ändå ägnade en kväll åt. Även om det kanske är förmätet att låtsas att jag skulle kunna ha viktigare saker för mig kunde man ju valt en bättre film om inte annat.

”Trubbel i paradiset” har en handling som är så uppenbar att Chuck Norris-filmer framstår som nyskapande i jämförelse. Peter Billingsley är en helt oerfaren regissör, och enligt IMDb verkar han vara mer av en skådespelare utan direkt framstående roller. Så han kan väl i princip byta bransch helt utan att någon skulle bry sig.

I den här soppan är det fyra par vars relationer går lite knackigt, och de bestämmer sig för att tillsammans åka iväg till en vacker ö med en anläggning som erbjuder olika former av terapi. Väl där händer förstås både den ena och andra tokigheten, men det är inte speciellt svårt att hålla sig för skratt. Vince Vaughn är hyfsat bra ibland, men särskilt rolig är han inte.

Malin Åkerman har förövrigt en roll, vilket cementerar hennes karriär ytterligare i facket ”Menlösa komedier man kommer ihåg i max fem minuter”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.