Skräck Thriller

Wrong Turn

3

Ett gäng unga amerikaner, ja, ni vet såna som röker gräs och har snygga bröst och är allmänt vältränade och snygga, hamnar på villovägar i ett gigantiskt skogsparti någonstans ute på vischan. Självklart börjar folk dö en efter en på lite olika sätt.

Tragiskt nog för filmen är att den följer lite väl många klichéer. Det är alltså inte direkt svårt att räkna ut vem som kommer att överleva, och vem som kommer att dö en smått agonizing död. Tyvärr dödar de den enda skådis som jag tycker är värd att behålla lite väl tidigt (han i Six Feet Under som i denna film spelar Scott).

Generellt sätt kan man ändå säga att dialogen ändå hade en högre kvalitet (endast sporadiskt dock) än övriga ”amerikanska ungdomsdödsfilmer”.

Klara vibbar till The cars that ate Paris dessutom, men om man jämför så var ju den här filmen något bättre producerad, men saknade exempelvis galen doktor och gammeldans.

De inavlade bröderna (?) som mer eller mindre gestaltades av en orch, en goblin och en ogre var ju lite intressanta i sig. Kanske att de blivit inspirerade av Jacksons varelser i hans Ringen-tolkning. De var iaf rätt schyssta på att skjuta armborst om inte annat, men sämre på att artikulera och att fatta att folk gömmer sig under föremål när de inte vill bli dödade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.