Action Äventyr

X-Men 2

6

Jag är ju av den åsikten att ”X-men”-filmerna funkar lite bättre än tex Spindelmannen av den enkla anledningen att det finns fler coola superhjältar i dem. Det är ju inte direkt värdsklass på filmerna ändå, så då är det ju roligare att se olika förmågor än en snubbe som skickar iväg spindelnät hela filmen.

Sen har ju X-men lyckats få med Ian McKellan och Patrick Stewart i rollistan vilket lyfter filmerna ganska mycket. Den sistnämnda gör ju iofs att man får Star Trek-abstinens, men även om det är lite distraherande så är det ju inte dåligt.

För att återknyta lite till filmen så är tvåan minst lika bra som ettan har jag för mig. Var ett tag sen jag såg ettan och Karin orkade inte se om de i rätt ordning så jag fick minsann sitta nöjd.

Sen, det här med Kurt Wagner. Skall man sänka filmen eller höja den eller bara skratta åt det? Jag vet inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.